El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/9/14

Wave Productions acaba el seu projecte al Punt TIC Palau Falguera!

Forma't en Internet i eines digitals



La setmana passada ja us fèiem coneixedors d'un secret ben guardat: el vídeo que l'equip de dinamització Wave Productions estava preparant. Doncs bé, ja han acabat el projecte que tenien entre mans, fa uns dies han publicat el nou vídeo promocionat pel Punt TIC Palau Falguera. 

Al llarg de l'estiu, l'equip audiovisual ha estat preparant les escenes del curtmetratge. Què encara no l'heu vist? No patiu, recordeu que podeu fer-ho visitant el nostre canal de Youtube.

L'encàrrec que vam encomanar a Wave Productions partia de la premissa dels nous cursos que a partir d'aquest mateix mes de setembre s'han començat a impartir, un vídeo a on es pogués apreciar la renovació de continguts per donar eines més directes i eficients per a la ciutadania. Si esteu interessats en veure el vídeo i veure el treball dels nostres dinamitzadors podeu fer-ho aquí.



Esperem que us agradi el vídeo, ja que ho hem fet amb moltes ganes i esforç. I ja sabeu que al Punt TIC Palau Falguera disposeu d'un nou catàleg formatiu, no deixeu d'informar-vos!

Apropeu-vos!

c/ Falguera, 6
93 666 61 80
telecentre@santfeliu.cat