El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/10/06

L'Internauta: programa sobre la Xarxa a Catalunya Ràdio

Què fas els dissabtes a les 13:00?
Escolta L’Internauta a Catalunya Ràdio, no tens excusa.

Si els divendres t’agrada sortir de festa i dormir fins tard el dissabte... no creus que a les 13:00 ja va sent hora de llevar-se?

Si ets dels què t’agrada anar a fer l’aperitiu, pots fer-lo en companyia d’aquest programa de ràdio.

Si tens convidats a dinar i t’has de tancar a la cuina, què millor que cuinar escoltant la ràdio?

L’Internauta és un “Programa setmanal, en forma de tertúlia, concebut per, d'una banda, anar posant context a la vida on-line i, de l'altra, anar aclarint, de manera entenedora i senzilla, els misteris i les curiositats de la xarxa. El programa, el primer de la radiodifusió a Catalunya i a l'estat espanyol dedicat exclusivament a Internet, va ser un projecte de Jordi Vendrell que actualment realitza i presenta el recentment guardonat amb el Premi Nacional de Periodisme, Vicent Partal.”


En els dos últims programes, per exemple, han parlat de la Web 2.0, la nova versió del navegador d’Internet Firefox 2.0 i de la música lliure.

T'hem convençut?
Doncs escolta l’Internauta els dissabtes de 13:00 a 14:00, a Catalunya Ràdio. Pots fer-ho a través de la ràdio de casa, la ràdio portàtil o la ràdio del cotxe. Consulta la freqüència de Catalunya Ràdio aquí.

Si no tens una ràdio a prop, però si un ordinador connectat a Internet, pots escoltar-lo en directe al reproductor en línia de Catalunya Ràdio.

I si tot i les nostres recomanacions encara no t’hem convençut que el millor que pots fer un dissabte a aquesta hora és escoltar la ràdio, sempre pots fer-ho en qualsevol altre moment. Com? Doncs a través d'aquest web on trobaràs els arxius dels diferents programes. Si coneixes el funcionament dels podcasts també t'hi pots sindicar, buscant l'adreça corresponent al programa aquí.

Ah! Els de l'internauta també disposen del seu propi blog. Visita'l.

Pròximament nosaltres també us parlarem de temes que han parlat a l'Internauta, tant interessants com els podcasts
o la música lliure.