El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/3/08

Llibertat d'expressió a la Xarxa

L'Alba, de la Casa d'Oficis, ens fa arribar aquesta notícia:

La coneguda organització Reporters Sense Fronteres organitza avui el Dia Internacional per la Llibertat d'Expressió a Internet. I per què? Entre d'altres coses, perquè actualment hi han 63 persones empresonades per dir la seva a Internet.

I per suposat, hi han encara molts països que intenten censurar la xarxa als seus ciutadans. Afortunadament, és impossible posar portes al camp durant molt de temps i esperem que aquesta situació no es perllongui massa. En quant guifi.net (o alguna xarxa ciutadana sense control gubernamental) arribi a la Xina, adéu censura!

Mentre arriba aquest moment, al web de Reporters Sense Fronteres podem adherir-nos fins demà a una sèrie de manifestacions virtuals (en francès o anglès), on podem anar a escridassar els responsables d'aquests crims contra la llibertat d'expressió, sigui on sigui que s'amaguin.

Nosaltres hem anat a la Plaça de la Revolució de La Habana, Cuba, i hi havia molt d'ambient quan hem arribat. Cada persona virtual que veieu a la foto és una persona real manifestant-se amb el seu ordinador.


També podeu consultar la llista d'enemics d'Internet, on podreu saber quins països no han entrat encara al segle XXI i insisteixen a provar d'aturar allò que és imparable.

1 comentari:

DarkSpiral ha dit...

hola alfonso!
te doy las gracias x la entrada ( mas vale tarde q nunca, no? ...en fin) y a ver si el año que viene se monta algo para ese dia, que la gente se entere bien!
por cierto, que tal por el viña? :P
un saludo!