El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/3/08

Us esperem a la jornada, "Diplomats"!

Us reconeixeu en alguna d'aquestes fotos? Tots els que veieu retratats sou alumnes que durant l'any passat van fer algun curs amb nosaltres al Telecentre. Ens podreu trobar a tots/es a la 3a Jornada "Sant Feliu, Ciutat Innovadora".

El dimecres 2 d'abril a les 19:00 podeu passar per l'Auditori del Palau Falguera a buscar el vostre diploma, fer un petit refrigeri amb nosaltres i escoltar el Marc Vidal, que com a blocaire consagrat, ens farà una xerrada sobre les Noves Tecnologies que ens deixarà bocabadats/ades.


Com veieu, al Telecentre també podem presumir de tenir els usuaris més guapos/es de la comarca. Si voleu ser els següents en sortir a aquestes fotos, passeu-vos pel Telecentre o veniu a la Jornada i pregunteu-nos. Tothom hi està convidat!

Al Telecentre ensenyem informàtica i internet a qui faci falta!També podreu conèixer en persona els guanyadors/es del I Premi de Continguts Digitals "Sant Feliu On Line", tota una oportunitat per compartir uns canapés i unes patatones amb aquestes celebritats locals. No ho oblideu:


3a JORNADA "SANT FELIU, CIUTAT INNOVADORA"

DIMECRES 2 D'ABRIL A LES 19:00

AUDITORI DEL PALAU FALGUERA