El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/7/08

Els vídeo currículums ja són aquí!

Haurà passat a millor vida el C.V en paper? Estem en una etapa d’evolució del C.V tradicional cap al format en vídeo?

És possible, però el que és segur és que els vídeo currículums són una nova eina per donar-nos a conèixer a l’hora de cercar feina.


En què consisteix el currículum en format vídeo?


Es tracta d’una breu filmació, de poc minuts, on explicarem quina experiència tenim, quines són les nostre aptituds...


I per penjar el meu vídeo currículum a la xarxa. Com ho he de fer?

Pots utilitzar plataformes d’allotjament de vídeo gratuïtes com ara YouTube. I així, ja només et caldrà enviar la direcció d’on està penjat el teu vídeo a l’empresa que tu desitgis.

Si creus que aquest món del vídeo currículum encara és una xic difícil per tu, pots visitar diferents pàgines expertes ja en aquest tema i on trobaràs diferents exemples:

TuMeVes o Videocurrículum digital

1 comentari:

Anònim ha dit...

És possible que el CV en paper hagi passat a millor vida, però no crec que evolucioni cap al vídeo. En tot cas, pot ser un complement al paquet documental que lliura el candidat al lloc de treball.

Segurament, l'encarregat de sel·leccionar el personal s'haurà d'enfrontar a una bona pila de currículums, i haurà d'anar filtrant els que d'entrada consideri descartats.

Un cop en aquest punt, segurament no llegirà sencers els CV's sel·leccionats, sinò que cercarà alguna dada en concret.

Això és força difícil amb un vídeo, així que preferirà un document de text electrònic, on li serà més fàcil cercar aquesta dada concreta.

Tot i així, per determinats tipus de llocs de treball (atenció al públic, formació, etc), el vídeoCV pot ser una eina força útil, on podem copsar una mica més "l'essència" d'aquesta persona, la seva capacitat d'expressió, la comunicació no verbal...