El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/9/08

Cinefòrum del documental “Connectats” al CineBaix de Sant Feliu


Connectats”, el documental sobre la fractura tecnologica i les noves tecnologies a Sant Feliu, arriba a la gran pantalla.

El dijous 25 de setembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la seva projecció a la Sala 2 del CineBaix (C. Joan Batllori, 21) de Sant Feliu i tot seguit es farà un debat moderat per la periodista digital especialitzada en temes d'Internet, Karma Peiró. Aquesta blogger és autora del llibre "Las redes de telecentros en España" i la responsable actual de participació de 3cat24.cat, el portal de noticies de TV3 i Catalunya Ràdio.
.

El col·loqui girarà entorn de l’accés universal a les noves tecnologies i a la formació necessària per utilitzar-les i es plantejaran qüestions com: quina és la millor manera de superar l’exclusió digital? quines són les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació? pot Internet contribuir a crear nous models de desigualtat i noves formes de divisió o pot esdevenir un element d’inclusió social? és aquesta una fractura nova? i si no estem parlant d’una nova escletxa sinó d’un símptoma més de fractura social? quins són els col·lectius que més tendeixen a estar desconnectats?

La projecció i posterior tertúlia comptarà també amb la presència d’en Carles Soriano, regidor de noves tecnologies, i en Carles Sánchez, membre del col·lectiu realitzador del film, Jolines Produccions, així com diversos dels personatges protagonistes del documental.

Amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Us recordem que aquí podeu veure un petit tràiler del documental “Connectats”:




No us venen ganes de veure’l sencer?