El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/9/08

El dijous 25 teniu una cita al CineBaix

Cinefòrum


DEFINICIÓ: És un terme provinent, per un costat, del grec kinema, que vol dir «moviment» i del llatí fòrum, que al·ludeix als termes «fòrum», «plaça pública», «mercat».

Per tant, podria definir-se cinefòrum com el lloc, sessió o activitat on es comenta i es debat sobre una pel·lícula, un documental, etc. que es projecta.

El dijous 25 a les 19.30 hores teniu una cita al CineBaix per veure i comentar el documental Connectats. El recordeu? Em vam parlar aquí, aquí, aquí, aquí, aquí i aquí...


Podreu conèixer el resultat final del documental que s'ha fet, compartir impressions amb alguns dels protagonistes d'aquest audiovisual sensibilitzador sobre les TIC i la fractura digital a la nostra ciutat, veure a santfeliuencs que ens expliquen les tecnologies en primera persona, conèixer experiències i punts de vista com els d'en Juan Carlos Calderón, o el de la Paquita Ros, l'Agustí Vilar, l'Alfons Expósito, etc.
.
La projecció del documental també ens permetrà fer coneixença de la Karma Peiró que serà la persona qui conduira l'acte.
.
La Karma és l'autora del llibre "Las redes de telecentros en España. Una historia por contar" editat per la Fundación CTIC i ... bé, de la Karma ja en parlarem més extensament ben aviat.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ey!
Potser us agradaria saber que sortiu aquí! http://beta.punttic.cat/node/2401
I la nostra més sincera enhorabona!
Oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC

Sant Feliu On Line ha dit...

Gràcies per la difusió! I... per creure en el projecte!!!

El que més ens agrada és un obra audiovisual que posa l'accent en l'usuari/a, en les persones receptores de l'alfabetització digital...

Noves tecnologies en primera persona.