El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/11/08

NEW: Cap autònom, comerç, petita empresa... sense WEB

El Programa NEW (Cap Empresa sense Web, Ninguna Empresa sin Web), és una iniciativa del Plan Avanza promoguda pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, a través de l'entitat pública Red.es, que busca fomentar la presència a Internet entre les pimes, petites i mitjanes empreses.

Per això ha creat una xarxa de col·laboració de diverses empreses de serveis de connectivitat, allotjament, domini i correu electrònic, assessorament en posicionament i campanyes de màrqueting on-line en condicions preferents per a les pimes sota el marc del Programa.


*A qui s'adreça NEW?
A autònoms i a petites i mitjanes empreses (fins a 250 empleats) de qualsevol sector o activitat.

*Fins a quina data es pot aconseguir el servei?
Fins el 30 de juny de 2009.

Amb la col·laboració de diversos proveïdors tecnològics (Google, Telefónica, Acens Technologies, PaginasAmarillas.es, Accedalia, Vexlan y XNovo) el programa NEW facilitarà l'accés a pàgines web de presència bàsica, pàgines web avançades, botigues virtuals, serveis de publicitat en Internet i assessorament per a treure el màxim partit a la web, millora del posicionament en cercadors, accessibilitat, seguretat i aplicació de la normativa vigent referent a web empresarials. El col·laborador tecnològic del projecte assignat a Catalunya ha estat arsys.es
Alguns d'aquest serveis són des de 60 euros a l 'any, depenent de quins siguin.

El PAQUET BÀSIC (60 €) inclou lloc web d'alta qualitat amb domini ".es", una senzilla eina (editor) per a crear la teva pròpia web, fins i tot multilingüe, el seu allotjament web, amb còpies de seguretat diàries i 10 comptes de correu electrònic. Concretament:
  • Registre, gestió i manteniment d'un nom de domini sota el codi '.es' de segon nivell.
  • Eina de creació de web amb un mínim de 3 pàgines.

  • Panell de control multilingüe (castellà, llengües cooficials d'Espanya i anglès).

  • 10 Bústies de correu amb 100 MB d'espai per bústia (accés POP3 / IMAP4 / Webmail). Compatibles amb els principals programes client de correu electrònic. Antispam.

  • Accés a correu per Webmail. Webmail configurable.

  • 100-200 MB d'espai de disc per a emmagatzematge de la web.

  • 1-2 GB de transferència mensual.

  • 1 compte FTP amb assistent WebFTP.

  • Eines web preinstal·lades: comptadors i formularis. Accés a estadístiques d'ús.

  • Pàgines d'error personalitzables

  • Compatible amb desenvolupaments en Flash i WAP.

  • Back up (còpia de seguretat) diari.

Aquí es pot consultar íntegrament l'OFERTA concreta de PRESÈNCIA BÀSICA (60 €) que oferta el col·laborador a Catalunya del Programa NEW.

Aquí es poden consultar les "CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN EN EL PROGRAMA NEW, Ninguna Empresa sin Web, A TRAVÉS DE arsys.es".

Aquí podreu accedir al contracte general per a noms de domini (registre, trasllat, etc.) i aquí al contracte d'allotjament compartit (hosting).

També existeix la possibilitat d'accedir a un paquet avançat que inclou el disseny d'una web avançada per part de les empreses col·laboradores del programa, incloent a més serveis i eines avançats: fòrums, notícies, cercador, descàrrega d'arxius, xat.

Es pot obtenir més informació del Programa NEW mitjançant 3 vies: telèfon gratuït (900 22 33 22), els microsites de les esmentades empreses de serveis (arsys.es en el cas de Catalunya) i als tallers provincials del Programa NEW.

En aquests tallers un grup d'experts assessoraren sobre quines són les millors opcions per tal de que la teva petita empresa, botiga... tingui presència a Internet. L'incripció es pot efectuar aquí.

Aquests experts t'ajudaran a crear la teva pròpia web en 1 hora. Et donaran els consells per a definir els continguts de la web i els mecanismes més adequats per a aparèixer en les primeres posicions dels cercadors.

En futures entrades en aquest blog anirem coneixent en concret quines solucions s'ofereixen:

PRESÈNCIA BÀSICA: Estar present a Internet de forma ràpida i senzilla:
Amb un domini '.es', una senzilla eina per a crear la teva pròpia web, fins i tot multilingüe, el seu allotjament web, amb còpies de seguretat diàries i 10 comptes de correu electrònic.


PRESÈNCIA AVANÇADA: Disposar d'una web d'alta qualitat i amb més funcionalitats:
El paquet bàsic més un disseny i elaboració professional de la web, amb més espai i bústies de correu, així com eines avançades, fòrums, notícies, cercador, descàrrega d'arxius, xat.


BOTIGA ON LINE: Obrir el teu negoci en Internet amb una Botiga on-line
Botiga a Internet amb 100 categories de productes, integrada amb sistema logístic, múltiples opcions de pagament, certificat de seguretat,…


PUBLICITAT I DIFUSIÓ A INTERNET: Publicitar el teu negoci, productes i serveis a través d'Internet
En els principals cercadors i portals d'Internet, amb enllaços patrocinats i assessorament en la gestió de la campanya, amb cupó de publicitat gratuïta. Aquí es pot aconseguir el cupó de publicitat gratuïta.


ASSESSORAMENT Rebre assessorament en posicionament, accessibilitat, seguretat i legalitat web
Servei d'auditoria i recomanacions per a millorar el posicionament natural en cercadors, l'accessibilitat de la web, la seguretat en les transaccions comercials, i adaptació a la legislació vigent.