El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/9/09

6è. Software Freedom Day!


Demà es celebrarà el 6è. Dia del Programari Lliure. Fent una petita enquesta entre els nostres usuaris de l'accés lliure ens hem adonat que no hi ha gaire informació sobre aquest tema... o potser és que estaven massa concentrats en les seves tasques!

Si fem una ullada ràpida a la Viquipèdia veiem que són tots aquells programes informàtics que poden ser usats, estudiats i modificats sense restriccions, i que poden ser copiats i redistribuïts sense cap restricció o amb restriccions mínimes que garanteixin els mateixos drets dels futurs destinataris.

De vegades tenim certa confusió i entenem per programari lliure programes gratuïts i com veiem el programari lliure és molt més que això!

Des de la xarxa Punt TIC ens arriben notícies relacionades amb activitats vinculades a aquest esdeveniment, com per exemple, la taula rodona que es farà amb experts en la matèria.

Aquí no hem tingut gaire temps d'organitzar activitats relacionades amb la difusió d'aquest tipus de programari, el que sí hem pogut fer és instal·lar l'OpenOffice, que hem descarregat des de la web de Softcatalà, a una usuària que es cursarà un cicle formatiu a distància a través d l'IOC i de la qual ja us parlarem més endavant.