El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/12/09

3,2,1... Jornada sobre la inclusió digital


Demà dimecres 16 de desembre, a les 18:30 hores, celebrarem una Jornada sobre la inclusió digital.

L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de la Torre del Roser.

Vindrà la Teresa Giménez, Secretària de l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia. Aquesta crack va estudiar Educació Infantil i s'ha especialitzat com a tècnica en desenvolupament de sistemes interactius multimédia, postgraduada en Informàtica Educativa per la UPC i graduada Multimèdia a la UOC, universitat on actualment està cursant la llicenciatura de Comunicació Audiovisual.


La seva xerrada serà sobre l'escletxa digital:

- Què és?
- Competències del ciutadà del segle XXI
- Per què participem a la Xarxa?
- L'associació Espiral: accions davant l'escletxa digital

També ens visitarà l'Antonio Collado de Mithra, una entitat del Baix Llobregat dedicada des de 1998 a l'alfabetització digital, la promoció de l'ús social de les noves tecnologies mitjançant la formació i la gestió de telecentres, etc. Per conèixer més de l'Antonio mireu això.


La seva ponència parlarà de la "GESTIÓ DEL CIBERESTRÉS":

- Què és?
- A qui afecta?
- Quins són els seus efectes?
- Quin grau de ciberestrés és convenient?
- Com combatre'l

També comptarem amb la presència del col·lectiu de Pins d'Or que ens explicaran coses del seu blog http://pinsdor.blogspot.com/. El Xavier Reig, psicòleg clínic i coordinador dels centres de dia de Salut Mental de les Germanes Hospitalàries a Sant Feliu i Martorell, ens presentarà la bitàcola dels usuaris del centre i ens explicarà com influeixen les TIC en els tractaments rehabilitadors. Us hem explicat coses de la iniciativa de Pins d'Or diverses vegades: aquí, aquí o aquí.

La jornada també donarà veu als docents i alumnes dels cursos d'alfabetització efectuats al Casal de la Gent Gran, Casal de Joves i Centre de Dones Neus Miró en el marc del projecte "Sant Feliu Digital i En Xarxa" finançat per la Diputació de Barcelona i on ha col·laborat el Club d'Esplai Diversitat Lúdica.

A banda de la presentació de projectes desenvolupats en el marc del projecte "Sant Feliu digital i en xarxa", i la coneixença d'interessants experiències en primera persona d'iniciació amb les TIC, també es lliuraran els diplomes a les persones que han realitzat els cursos d'inclusió digital.