El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/12/09

Nou termini pels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009

La data límit per inscriure's als premis Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009, convocats per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s'ha ampliat fins el proper 13 de desembre!

Per poder participar només cal omplir el formulari de la categoria corresponent. Cada categoria (a excepció de la menció honorífica) consta de dos premis: el primer premi serà de 700€ i el segon de 300€.

Encara et queden uns dies per apuntar-t'hi!

El jurat es reunirà el 15 de desembre de 2009 per a emetre el veredicte. Podràs veure la relació complerta de participants a www.santfeliu.cat/innova, www.santfeliu.cat/tic i/o www.santfeliu.cat/online/premis a partir del 15 de desembre de 2009, i les obres guardonades a partir de l’11 de gener de 2010).



Les categories en les que pots participar són les següents:

1) Vídeo aficionat allotjat a Internet: si ets de Sant Feliu, has rodat un minimetratge, de com a màxim 10 minuts, i el tens penjat a Internet no ho dubtis i participa.

2) Innovació empresarial: si tens una micro, petita o mitjana empresa a Sant Feliu de Llobregat i has desenvolupat recentment una innovació o projecte relacionat amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació aquesta és la teva categoria.

3) Millor web de cooperació empresarial: tens una empresa, associació empresarial o agregació d'empreses, ets del Baix Llobregat i tens lloc web? Si la resposta és afirmativa aquesta és la teva categoria.

4) Emprenedors/es a la Xarxa: per poder optar al premi en aquesta categoria, has de tenir un projecte d'emprenedoria que tingui un destacat component TIC (telemàtic, virtual o 2.0) ubicat a la comarca del Baix Llobregat.

5) Per últim, els premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital també tenen una menció honorífica:
Blog més destacat de la comunitat blocaire de Sant Feliu.

Per més informació pots consultar les bases.

Si tens qualsevol dubte envia'ns un correu electrònic a l'adreça