El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/11/11

Xerrada l'us de les xarxes socials:
infants i joves


Et preocupa la seguretat dels teus fills a Internet ? Estan tot el dia ficats a les xarxes socials i no pots controlar el que fan? Si estas preocupat per la seguretat dels teus fills menors d'edat i vols solucionar el problema estas de sort.

Entre l'any 2010 un 63,3% dels menors tenia compte de correu electrònic, mentre que el 51,5% participava en xarxes socials com a Facebook i serveis de missatgeria instantània com Messenger.

El proper Dimecres 30 de Novembre de 2011 a les 19:30 a L'Auditora del Palau Falguera es realitzara una xerrada sobre seguretat dels menors a Internet, organitzada per la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, EduCoLab i Jordi Batlle.

Les ponències aniran a càrrec de Mireia Usart i Alicia Cañellas creadores de l'empresa EduCoLab SCP i del consultor Jordi Batlle que ens explicaran consells i recomanacions d'interès en aquest tema.






Posteriorment, a la taula rodona, es debatrà de 20.2o a les 21.00 hores sobre les qüestions principals sobre la seguretat dels menors a Internet, participaran els ponents i el representants de l'AMPA de l'Escola Gaudí i l'AMPA Salvador Espriu i membres de la comunitat educativa de l'escola Mare de Déu de la Mercè.




Aquesta xerrada orientada especialment a mares, pares i educadors, pretén facilitar eines i recursos perquè els menors naveguin per Internet amb seguretat.



Es lliurarà als assistents diversa documentació, entre ella materials de la campanya "A Internet posa-hi seny" del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) com aquest opuscle http://www.cesicat.cat/fitxers/publicacions/CESICAT-internetambseny-a4_ALTA_RESOLUCIO.pdf




L'assistència al acte es gratuïta i cal inscriure's previament a http://www.santfeliu.cat/seguretateninternet o bé presencialment al Punt Tic Palau Falguera.

A mes a mes si esteu entre les 100 primeres persones inscrites rebreu un lector de DNI electrònic!

No us ho rumieu mes i assistiu a aquesta jornada tant interessant!