El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/5/12

Sant Feliu, INNOVA l'estand de la innovació de la Fira


Durant la fira, Sant Feliu On Line va estar present d'una manera molt activa a l'estand "Sant Feliu, INNOVA" una experiència pionera on l'iniciativa pública i la privada van generar espais de trobada entre emprenedors, innovadors, gent interessada a la tecnologia, i donant cabuda a toda mena de xerrades i sessions formatives per a la ciutadania.  



Aquest espai necessitava d'un acte de presentació, on donar a conéixer totes les activitats que es portarien a terme, i què la gent comencés a fer networking. I és així com s'inicia el cap de setmana ple d'energia amb la inauguració de l'estand amb la trobada afterworks Birras&Twitts. Aquest tipus d'events desvirtualitzadors són molt habituals actualment.
Gent què és reuneix en un lloc per compartir les seves experiències, inquietuts, etc. El resultat va ser fantàstic! Més de 100 persones van assistir-hi i moltes més van passar en algun moment encuriosides per l'activitat que s'havia generat en allà. El resultat, molt networking i alguna idea de col·laboració de cara al futur? Segur que sí