El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/5/12

Taller de Comunicació d'eines 2.0 per alumnes de Secundària de la Ciutat

El proper 24 de maig tindrà lloc la 2a  TROCAMBA  (Trobada de Comitès Ambientals d’Alumnes) de Sant Feliu de Llobregat, un espai de trobada de 200 alumnes de primària i secundària representants dels 13 centres de la nostra ciutat participants del programa Agenda 21 Escolar.


Aquesta trobada vol ser un espai d’intercanvi d’idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles participants. La TROCAMBA està organitzada pels mateixos mestres, professors i alumnes de les escoles participants, amb el suport i coordinació de l’Oficina de Serveis Ambientals.

La trobada té 3 parts: una d’intercanvi d’experiències entre els alumnes, una més temàtica en la que es faran tallers sobre l’Energia i el canvi climàtic, i una en la que tot allò après es plasmarà en uns tallers de comunicació (ràdio, vídeo, creació artística, cançó, manifest i eines 2.0).

El taller de comunicació d’eines 2.0 es on participa el Punt TIC del Palau Falguera, en concret, de 12:15 a 14:00 hores.  La Montse Collado, dinamitzadora digital del Punt TIC del Palau Falguera donarà un cop de mà dinamitzant aquest taller d’uns 12-15 alumnes.

 Els joves fan servir diàriament les eines 2.0 però amb motiu d’aquest trobada reflexionarem sobre com les poden utilitzar per a difondre els missatges de sensibilització sobre el canvi climàtic i l’energia?

Es veuran pàgines de facebook, es crearà el seu disseny i imatge, s’enllaçaran i sindicaran blogs verds de tots els centres educatius (tots disposen d’un), etc.

I això no s’acabarà aquí, perquè els deixarem molt clar que disposen del Punt TIC del Palau Falguera en els horaris de consulta i accés lliure per a resoldre les seves dubtes tecnològiques.