El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/7/12

Concurs fotogràfic per donar a conèixer Catalunya a través d'Instragram

El certamen Catalunya Experience us convida a fotografiar els elements més característics de la cultura catalana o algun paisatge de la nostra geografia i penjar-la a la xarxa Instagram. Amb les fotografies seleccionades s'organitzarà una exposició al Palau Robert. Teniu fins al 2 de setembre per participar-hi!

L’Agència Catalana de Turisme convoca aquest concurs amb l'objectiu de promocionar Catalunya com a destinació turística de referència. Per participar-hi cal compartir les fotografies a la xarxa Instagram amb l'etiqueta #catalunyaexperience. Instagram és una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fotos, aplicar uns filtres i compartir-les.

Les fotografies hauran d’estar fetes a Catalunya i incloure un element diferenciador i identificable de Catalunya que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la cultura catalana (un element gastronòmic, d’indumentària, literari, artístic...) i/o un paisatge de Catalunya.

El concurs s'adreça a totes les persones físiques de 13 anys o més. El termini per participar-hi acaba el 2 de setembre de 2012, a les 22:00 hores.

Es farà una preselecció de 400 fotografies, de les quals el jurat en triarà entre 200 i 300 per tal de fer una exposició al centre d’exposicions del Palau Robert, entre el 5 d’octubre i el 18 de novembre de 2012.

Font de la informació: Xarxa Punt TIC