El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/7/12

Els alumnes del Punt Tic inclòs l'estiu continuen els seus estudis

Fa un parell de setmanes ja us varem informar de l'entrega de diplomes del primer mòdul del curs d’alfabetització digital. Més concretament Iniciació a l’Ordinador. En aquesta ocasió els alumnes ja estan en la recta final del curs i per aquest motiu li estem realitzant l' entrega dels diplomes d' Iniciació a Internet.

Sr. Manel Carrion Ribas, Regidor de Noves Tecnologies, ha sigut l'encarregat de fer l'entrega als alumnes de dilluns i dimecres (tardes) i dimecres i divendres (matí).  

I Sra. Carme Mascarell Güell, Regidora delegada del Programa de persones amb discapacitat ha estat l'encarregada de fer el lliurament als alumnes de dimarts i dijous matí.
Recordar a totes les persones que estan interessades en començar en el món tecnològic i no saben com, que no ho dubtin, han de apropar-se al Punt Tic Palau Falguera a fer les inscripcions pels propers cursos que començaran al mes de Setembre.

Horari d’Accés Lliure, Consultes i Matriculacions: 
Presencialemt Dilluns, Dimecres i Divendres de 11:30 a 12:30 i Dimarts i Dijous de 17:00 a 18:00 o bé al telèfon 93.666.61.80