El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/10/12

Participants al Yuzz (I): Edu Junyent i Shooco Labs

Com ja us hem avançat, avui engegem una sèrie de reportatges amb  joves que en el seu dia teníen una idea, es van decidir presentar-se a YUZZ i actualment estan desenvolupant la seva empresa.
 
Avui presentem Shooco Labs S.L., és una startup tecnològica que neix de la mà d'Edu Junyent, creatiu, emprenedor i principal promotor del projecte.


Tot va sorgir d'una idea inicial en una temporada quan residia a Londres, i es va accelerar gràcies a la participació al concurs Yuzz 2011 de la Fundació Banesto.
Shooco es una plataforma interactiva que proporciona un entorn d'aprenentatge als centres educatius, facilitant la comunicació i gestió de continguts, amb la visió de convertir-se en un referent internacional de b-learning, siguen pioners en la interconnexió i digitalització de l'ensenyament.

Per a l'Edu, l'estància al concurs, ell va formar part de la primera promoció del Yuzz de Vilanova i la Geltrú, va ser molt gratificant. "Del concurs destacaria el poder rodejar-te d'altres emprenedors i les sinergies que sorgeixen, tant com la constància i aprenentatge que sense donar-te compte vas adquirint durant la duració del concurs".


L'Edu recomana sens dubte a qualsevol jove que tingui una idea a participar-hi. "Independentment de sortir o no guanyadors, que en alguns casos es determinen mes per altres interessos del propi concurs, que per la capacitat final del projecte o emprenedors que el porten a terme, ja val la pena participar en el concurs, recomanaria molt l'estància per les bones amistats i experiències que n'extreus."


Durant aquest últim any, s'ha acabat de definir tota la plataforma, i entre altres, ens han sigut atorgades unes oficines al CdEC de Sitges, concertades per part de la Unió Europea, varem ser els primers seleccionats per la iniciativa 1 dia 1 empresa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya, i també ha aconseguit una petita financiació a inicis d'estiu, i ara ens acaben de concedir un  préstec participatiu ENISA JE, amb el qual podem desenvolupar el prototip i posar en marxa el projecte.

Li preguntem a l'Edu per la importància d'aquest concurs i  ens comenta que "iniciatives com aquestes son bàsiques per poder tenir el primer contacte amb el mon emprenedor, i que en surts amb ganes de posar en marxa el teu propi projecte."


I per acabar ens deixa una frase...  "Els negocis amb èxit es construeixen sobre emocions, no sobre productes." #funkybusiness

A Shooco la podeu trobar a la seva web i a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter i Linkedin

Moltes gràcies Edu i molta sort amb el teu projecte!



I ja sabeu, vosaltres també podeu ser YUZZ!! Busquem joves emprenedors de 18 a 30 anys pel concurs YUZZ d'idees i projectes de base tecnològica. El projecte de la Fundación Banesto que l'Ajuntament de Sant Feliu impulsa a la ciutat.