4/10/12

Participants al Yuzz (I): Edu Junyent i Shooco Labs

Com ja us hem avançat, avui engegem una sèrie de reportatges amb  joves que en el seu dia teníen una idea, es van decidir presentar-se a YUZZ i actualment estan desenvolupant la seva empresa.
 
Avui presentem Shooco Labs S.L., és una startup tecnològica que neix de la mà d'Edu Junyent, creatiu, emprenedor i principal promotor del projecte.


Tot va sorgir d'una idea inicial en una temporada quan residia a Londres, i es va accelerar gràcies a la participació al concurs Yuzz 2011 de la Fundació Banesto.
Shooco es una plataforma interactiva que proporciona un entorn d'aprenentatge als centres educatius, facilitant la comunicació i gestió de continguts, amb la visió de convertir-se en un referent internacional de b-learning, siguen pioners en la interconnexió i digitalització de l'ensenyament.

Per a l'Edu, l'estància al concurs, ell va formar part de la primera promoció del Yuzz de Vilanova i la Geltrú, va ser molt gratificant. "Del concurs destacaria el poder rodejar-te d'altres emprenedors i les sinergies que sorgeixen, tant com la constància i aprenentatge que sense donar-te compte vas adquirint durant la duració del concurs".


L'Edu recomana sens dubte a qualsevol jove que tingui una idea a participar-hi. "Independentment de sortir o no guanyadors, que en alguns casos es determinen mes per altres interessos del propi concurs, que per la capacitat final del projecte o emprenedors que el porten a terme, ja val la pena participar en el concurs, recomanaria molt l'estància per les bones amistats i experiències que n'extreus."


Durant aquest últim any, s'ha acabat de definir tota la plataforma, i entre altres, ens han sigut atorgades unes oficines al CdEC de Sitges, concertades per part de la Unió Europea, varem ser els primers seleccionats per la iniciativa 1 dia 1 empresa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya, i també ha aconseguit una petita financiació a inicis d'estiu, i ara ens acaben de concedir un  préstec participatiu ENISA JE, amb el qual podem desenvolupar el prototip i posar en marxa el projecte.

Li preguntem a l'Edu per la importància d'aquest concurs i  ens comenta que "iniciatives com aquestes son bàsiques per poder tenir el primer contacte amb el mon emprenedor, i que en surts amb ganes de posar en marxa el teu propi projecte."


I per acabar ens deixa una frase...  "Els negocis amb èxit es construeixen sobre emocions, no sobre productes." #funkybusiness

A Shooco la podeu trobar a la seva web i a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter i Linkedin

Moltes gràcies Edu i molta sort amb el teu projecte!I ja sabeu, vosaltres també podeu ser YUZZ!! Busquem joves emprenedors de 18 a 30 anys pel concurs YUZZ d'idees i projectes de base tecnològica. El projecte de la Fundación Banesto que l'Ajuntament de Sant Feliu impulsa a la ciutat.