El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/6/15

Coneixes Storify?

Storify és una plataforma en línia que ens permet redactar articles, notícies o històries d’una forma totalment innovadora.

Com?

Agafant la informació que circula per les xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Youtube, Tumblr, Google i moltes altres.

Ens permet agafar els tuits, les actualitzacions d’estat o de fotografies, els nostres vídeos preferits i imatges d’un mateix tema aconseguint així crear una història totalment organitzada; amb coherència i ordre.

Aquestes creacions es poden fer de dues formes; des de la plataforma web (https://storify.com)  o des de la seva aplicació per l’iPad.

El seu funcionament és molt senzill; una vegada creat el nostre compte, només haurem de sincronitzar les nostres xarxes socials i començar a divertir-nos!


Quina utilitat té Storify?

Se’ns presenten dues versions d’Storify; la primera a nivell usuari que ens permet fer recopilacions d’històries i de converses, i l’altra versió d’Storify està aplicada a l’empresa; fent ús d’aquesta informació en temps real qualsevol empresa pot seqüenciar l’ús d’un hashtag o saber que està de moda per aplicar a campanyes de màrqueting, entre altres.
  


Només queda que la provis i ens deixis un comentari amb el que opines i com ha estat la teva experiència!

I no ho oblidis; si vols conèixer mes plataformes i aplicacions com aquesta, tenim formacions i cursos adaptats a les teves necessitats als Punts TIC municipals Torre del Roser i Palau Falguera. 

Informa’t!

Per a més informació i inscripcions:
622.88.33.01 (Horari de 10 a 13h i de 17 a 19.30h)
c/Falguera, 6 (Punt TIC Palau Falguera)
c/Joan XXIII, 14 1ª planta (Punt TIC Torre del Roser)