El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/6/15

Recta final de les formacions de juny als Punts TIC Torre del Roser i Palau Falguera!

El mes de juny s'acaba i amb ell finalitzen les noves formacions digitals que es van iniciar el dia dos d'aquest mes. En concret, aquesta setmana es procedirà a realitzar el lliurament de diplomes d'alguns cursos com “Ús segur d’apps” i la setmana que ve la resta.

Quina ha estat l'experiència d'alguns d'aquests cursos?

 Ús segur d’apps:

Un curs on els pares i mares o altres familiars d'adolescents i nens han après a utilitzar de manera segura les apps més utilitzades pels seus fills avui en dia als seus smartphones o tablets.

Es va iniciar la formació amb Whatsapp, on vam veure les diverses opcions de privacitat i novetats com les trucades. També han descobert el Twitter, una xarxa de microblogging on estar informat de qualsevol novetat; Youtube una xarxa social exclusivament de vídeos i per últim, la reina de les xarxes socials generalistes el Facebook.

Sant Feliu 2.0

En aquest curs s'han après un munt de tràmits en línia amb l'administració. Començant per la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que és molt completa  i on teniu tot un seguit de tràmits a la vostra disposició per evitar desplaçaments o cues innecessàries.

Alguns exemples de tràmits que hem fet són des de demanar hora al metge, fins a demanar cita prèvia per fer canvis al teu DNI, demanar treball o algun curs a la web del SOC i fins i tot fer compres per Internet.

Però tot això no s’acaba aquí, al juliol tenim mes formacions per tots/es vosaltres.

Cursos com “Retoc fotogràfic amb apps”, “creació web i blogs”, “Iniciació al pc i Internet”, “Programació Scratch per a nens” i molt més... t'estan esperant!

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Per a més informació i inscripcions:
622.88.33.01 (Horari de 10 a 13h i de 17 a 19.30h)
c/Falguera, 6 (Punt TIC Palau Falguera)
c/Joan XXIII, 14 1ª planta (Punt TIC Torre del Roser)