El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/3/07

Poesia a la xarxa

Sabeu què és una écfrasi? Doncs és una representació escrita d'una representació visual. Complicat? No gaire quan veiem el resultat, en aquest cas una pintura i un poema junts. Realment molt bonic.

Tot això ens ho explica en Carlos Serra, poeta, novel·lista i pintor, que ens ha vingut a visitar i ens ha parlat de recursos en línia per a escriptors.



Ens ha citat dos fòrums on ell hi col·labora, airesgalegos.com i ultraversal.com. D'aquest últim ens explica que disposa d'un excel·lent directori de recursos literaris, i destaca el dinàmic intercanvi d'obres i opinions que s'hi du a terme. Per suposat, en aquesta pàgina també podreu trobar alguna écfrasi d'en Carlos.

Però què passa si volem donar el pas de la pantalla al paper? Si volem editar el nostre propi llibre per a veure'l en els prestatges de totes les llars?

Per a un escriptor aficionat amb pocs recursos és complicat introduir-se en el circuit editorial tradicional, on l'impressió d'un llibre només és rentable a partir d'una considerable quantitat d'exemplars.

Però avui dia, i gràcies a la xarxa, tenim recursos com lulu.com, on podem convertir-nos en autoeditors. Es tracta d'un servei d'impressió de llibres per demanda, amb el mateix cost per llibre independentment del número d'exemplars, i amb una qualitat digna d'enveja.



Però això funciona? La gent comprarà el meu llibre a lulu?

Doncs el passat mes de febrer es va arribar a la comanda un milió, que va ser d'un calendari amb fotos de cotxes. Aquí trobareu tota la informació.