El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/3/07

JA SOM 1.500

Avui és un dia històric per nosaltres: s'ha arribat a la simbòlica xifra de 1500 usuaris registrats al projecte i la xarxa d'alfabetització digital de Sant Feliu On Line.
.
1500 amigues i amics registrats que han volgut aprendre amb nosaltres i dels quals gairebé un 60% són dones.
.
Això vol dir que ja han passat 1500 ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat pels diferents punts de connexió i formació oferts per l'Ajuntament (" Telecentres xarxa Sant Feliu On Line", els podeu consultar a www.santfeliu.org/online/connexio1.htm).
.
Aquesta fita ha sigut posible gràcies a tota una colla de persones implicades, des dels mateixos ciutadans fins al batlle de la nostra ciutat, passant pels regidors, professionals dels punts, tècnics informàtics, etc.




Aquest és l'afortunat Jose Luís Montero, propietari del bar Nueva Ola d'aqui al costat del Telecentre del Palau Falguera, que en decidir-se a fer servir el nostre servei va quedar sorprès en saber que era l'usuari número 1500.

La sorpresa va ser doble, en saber que havia guanyat per tal motiu una meravellosa memòria externa per celebrar-ho.

En Ninux, la nostra mascota i l'Alfonso, el DMSV (Dinamitzador Mai Suficientment Valorat) s'han ocupat del lliurament amb tota la pompa necessària.




Felicitats, J.Luis ¡¡¡¡

.
I gràcies a totes i tots per la confiança.