El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/2/09

Internet segura (2ª part)

Seguint amb els recursos, aquí podeu descarregar una guía amb consells per educadors i nens feta per Microsoft, i aquí podeu llegir uns consells que ens dona la marca, incloent-hi el decàleg que ha elaborat l'Associació Espanyola de Pediatria. No oblidem que Microsoft ha signat fa poc un conveni de col·laboració amb l'AEP, i només recomana els seus productes, que de vegades no són del tot segurs. Des d'aquí recomanem que navegueu amb Mozilla Firefox.

I aquí podeu veure un parell de vídeos sobre seguretat infantil. Val a dir que no tothom té el mateix estil a l'hora de parlar sobre infants i Xarxa, i de vegades es tendeix a "espantar" una mica. Aquesta és la visió de Microsoft sobre la seguretat infantil a la Xarxa:

<a href="http://video.msn.com/?mkt=es-ES&playlist=videoByUuids:uuids:f5cf8139-133b-44d1-9bbe-b8843878fcdf&showPlaylist=true&from=msnvideo" target="_new" title="Consejos de Seguridad con Mario Picazo">Vídeo: Consejos de Seguridad con Mario Picazo</a>


<a href="http://video.msn.com/?mkt=es-ES&playlist=videoByUuids:uuids:a5a7c3a9-8743-4894-9abd-d5a493d8b595&showPlaylist=true&from=msnvideo" target="_new" title="Dibujos Animados Educativos">Vídeo: Dibujos Animados Educativos</a>


Com que els infants són difícils d'espantar, normalment els que ho pateixen més són els pares, i això pot portar de vegades actituds prohibicionistes. Sobretot, cal informar-se. En aquesta guía les mares, pares i educadors podran tenir informació i una visió tranquila sobre el comportament dels infants i joves a la Xarxa.

Una de les errades més significatives dels adults és pensar que la Xarxa és plena de "predadors" que enganyaran els seus fills amb intencions malèvoles. Aquí podeu veure que això no és cert. Evidentment, a Internet hi ha de tot, com al carrer, i basta amb no porporcionar dades personals a ningú. Ho faríeu si us les demanés un desconegut pel carrer? Oi que no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc reusenc i no he vingut mai a Sant Feliu. No se m'hagués acudit mai anar-hi si no fós perquè vaig veure les fotos de la via ferrada de la Cala del Molí, i me'n vaig enamorar. Però llavors vaig saber que estava tancada per l'ajuntament
Reobriu ferrada Sant Feliu!
http://gbooks2.melodysoft.com/app?ID=Feliu&DOC=1

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Bon dia, Anònim.

Estem d'acord amb tu amb que la ferrada de la Cala del Molí és una de les més boniques del país. De fet, tot el poble de Sant Feliu de Guíxols ho és, de bonic.

Malauradament aquest bloc on deixes el teu comentari correspon a Sant Feliu de Llobregat, que tot i estar prop del mar, no té cap cala al seu terme municipal, tot i que tindrem en consideració la teva idea ;-)

Salutacions.