El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/2/09

D'aquí pocs dies... es lliurarà més material informàtic a entitats

Com ja sabeu, des de la regidoria de noves tecnologies de Sant Feliu de Llobregat es fa, periòdicament, un acte de lliurament de material informàtic a entitats de la ciutat.

Aquí podeu recordar-ho:


Doncs bé, d'aquí a pocs dies es tornarà a fer un lliurament de material informàtic reciclat: ordinadors, pantalles, impressores, teclats i ratolins.

L'acte també comptarà amb la realització d'una demostració sobre com funciona el paquet d'eines ofimàtiques lliures d’Open Office, el navegador web Mozilla Firefox, etc.
Aquest projecte consisteix en la cessió a entitats i associacions d'equips informàtics reciclats d l'Ajuntament de Sant Feliu, amb programari lliure i en català, per tal de facilitar l'ús dels ordinadors en la tasca diària de gestió a les associacions.
.
La iniciativa s'ha complementat amb les accions de formació necessàries en matèria de programari lliure que les entitats han sol·licitat. En alguns casos no només es tracta de la cessió d'un equip individual per al desenvolupament de tasques internes de l'entitat, sinó que també es preveu que algunes entitats sol·licitin actuacions d'alfabetització digital bàsica per diferents membres del seu teixit social.
Així doncs, l'objectiu principal del projecte és dotar d'equips informàtics i coneixements bàsics en la utilització dels mateixos al teixit social de Sant Feliu, posant així les noves tecnologies a l'abast de tothom.

Us esperem... el dimecres 11 de març a les 18 h. a la Sala d'actes de la Torre dels Rosers.