El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/6/09

En Djibril de Guinea-Bissau al Punt TIC del Palau Falguera

La veritat és que amb el bon temps tots tenim més ganes de xerrar i de vegades podem permetre'ns el luxe de desenganxar-nos un moment de la pantalla i compartir bones estones de conversa amb els usuaris anònims que dia rere dia es pasen pel Punt TIC del Palau Falguera.

Avui hem volgut conèixer una mica més al nostre veí Djibril. Djibril és un usuari fidel que gairebé no falta mai a la seva cita diària amb el Punt Tic.


Ell és originari de Guinea-Bissau. Si vols fer un recorregut fotogràfic pots consultar Flickr o Picasa, que són webs que permeten a gent com tu i com jo, penjar les seves fotos a la xarxa i compartir-les amb el món (o només amb qui nosaltres volguem!). Des d'allà podràs fer cerques i trobar imatges sensacionals!

En Djibril tot just ara està fent un Curs de Castellà i un Curs d'Iniciació a l'Ordinador a la Torre del Roser. Practica cada dia amb el correu electrònic de GMAIL i una de les seves aficions favorites, quan està a l'accés lliure, es veure videos de YouTube. Ell ens recomana els grups Herderus di Gumbe i Furkuntunda.

Entre correu i correu i video i video a en Djibril li agrada estar al corrent de l'actualitat del seu país.

També és aficionat al futbol. El seu jugador favorit és Messi. Quina coincidència, també el meu!