El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/6/09

L'activitat Aula Digital a la Torre del Roser.

El passat dimecres 27 de maig es va realitzar l'activitat "Aula Digital" amb el col·legi Virgen de la Salut a la Torre del Roser en la qual van participar 2 grups de cicle mitjà.

Tot i que la majoria dels nens i nenes no tenien fotolog, facebook, o myspace, si que estan posats en el tema "Messenger".



Primer de tot vam estar xerrant tots plegats sobre el temps que ens passem davant del ordinador i si negociem amb els pares a l'hora de connectar-nos (jo faig els deures en 30 minuts i els pares em deixen connectar-me "x" temps).
Ja que la majoria tenien "Messenger" vam estar parlant una mica sobre aquest sistema de missatgeria instantània: Què és? Quants contactes tenim agregats? Els coneixem tots? La importància de NO donar dades personals, tancar la sessió sempre... algun consell per a xatejar segurs.

També vam estar parlant del tema deures i ordinador, qui feia els deures amb el ordinador, quina eina utilitzaven i com utilitzaven la informació.

Al acabar la xerrada, els nanos es van posar a jugar per internet, i a l'hora es va lliurar informació als professors sobre els beneficis d'internet i consells per a pares i educadors sobre la seguretat al navegar per internet.





























El pròxim dilluns dia 15 ens visita el col·legi Mare de deu de la Mercè amb dos grups de 6è amb moltes ganes d'aprendre. Us hi esperem!!