9/2/10

Avui és el dia de la Internet Segura!Des de l'any 2004, cada 9 de febrer, es celebra el Dia de la Internet Segura. Aquesta celebració ha de servir per recordar els usuaris d'Internet (nens, joves, adults i gent gran!) la importància de vigilar quina informació personal fem pública a la xarxa, ja siguin dades personals o fotografies.

L'expansió de les xarxes socials, com per exemple Facebook, han fet que els usuaris cada dia estiguin més interessats per temes relacionats amb la seguretat i la privacitat, i és per aquest motiu que nombroses organitzacions i entitats treballen per difondre bons costums en l'ús d'Internet. Pensa que més de 60 països ja celebren aquest esdeveniment!

A la xarxa Punt TIC han preparat un recull d'activitats i recursos, com per exemple:
Al Punt TIC del Palau Falguera també intentem transmetre als usuaris tot un seguit de bones pràctiques. D'una banda durant el Curs d'Iniciació a Internet adreçat a adults donem petits consells i dediquem una sessió a parlar de seguretat i d'altra banda realitzem una activitat amb nens i adolescents de les diferents escoles de Sant Feliu de Llobregat per treballar aspectes relacionats amb la privacitat i la seguretat.