El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/2/10

Els altres protagonistes dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009

Via: Sant Feliu Innova

Avui us presentem a la resta de participants als premis, a qui volem agraïr la seva participació, segurament el proper any s'emportin el premi!
  • Categoria 1 - Vídeo aficionat allotjat a Internet (àmbit local: Sant Feliu de Llobregat).
1. Joan Rafel Trabal Ripoll - Clarinetista de Sant Feliu
2. Montse Collado Gómez - Casa d'oficis 2009
3. Cristina Baena - Bon dia [1º premi]
4. Lidia Gómez Romero - Para que lo utilizas?
5. Raquel Cala Martinez - Historia de un maltrato "La Bella y la Bestia"
6. Lorena Rosi Serrano - El pasado siempre vuelve
7. Montse Alarcón Maté - Cincuenta
8. Albert Bonet i Garcia - El teatre de la vida
9. Ana Belén Ruiz Fernández - Mentiras y Engaños
10. Marian Marquez gonzalez - Tras la incertidumbre
11. Albert Miquel Muñoz - BUG [2º premi]
12. Xavier Alfaro - Traslado Colom
13. Carlos López Sánchez - El ultimátum de Leonard
  • Categoria 2 - Innovació empresarial (àmbit local: Sant Feliu de Llobregat)
1. Peixe Software: empresa centrada en oferir serveis informàtics per portar control de presència remota dels treballadors. [2º premi]
Web: http://peixesoftware.com

2. Buggying BCN: empresa dedicada a oferir serveis turístics a les families, com el lloguer de cadiretes de passeig per a infants. [1º premi]
Web: www.buggyingbcn.com

3. Expobrill: empresa dedicada a la restauració de terres, la seva maquinària i productes relacionats. Compten amb diverses webs on comercialitzen els seus productes, un blog on donen consells, ús de l'Skype per contactar amb treballadors, etc.
Web: www.expobrill.com

4. Neutronic Systems: empresa dedicada a la comercialització de productes d'electrònica, informàtica, jocs i consoles situada a Sant Feliu de Llobregat que ofereix tots els seus productes a través d'una tenda virtual.
Web: www.neutronic.es

5. Iberital: empresa que desenvolupa, fabrica i comercialitza peces de recanvi per al sector de l'hostaleria. Han desenvolupat una nova web i un catàleg de productes online.
Web: www.iberital.com

6. Sigma Systems: empresa especialitzada en oferir serveis TIC i desenvolupar projectes de software, recentment han desenvolupat una aplicació per a la signatura digital de factures.
Web: www.sigma.es

7. Yowis: bar on s'intenta implicar el consumidor per tal d'aconseguir una alta participació als esdeveniments.
Web: www.yowis.es (en construcció)

8. CoinAccess: empresa que realitza instal·lacions electròniques a mida: sistemes d'identificació, control d'accessos i presència laboral, hardware, xarxes, telefonia, etc.
Web: www.inzacard.com

  • Categoria 3 - Millor web de cooperació empresarial (àmbit comarcal: Baix Llobregat)
1. Bodas Navarro Marin: són una floristeria i una peluqueria, relacionades amb el món de les bodes, que s'han unit per oferir un servei més complet, ajuntant les decoracions florals amb els pentinats de núvia en una única web, amb ofertes, promocions, una tenda virtual, etc. [2º premi]
Web: www.bodasnavarromarin.com

2. Cluster de les aixetes: el clúster de fabricants d’aixetes i empreses auxiliars del Baix Llobregat i Vallès Occidental va crear aquesta web per generar un espai a Internet on fabricants i proveïdors tinguessin oportunitats de comunicació i contacte, crear sinèrgies, imatge de grup, promoure la xarxa empresarial, etc. [1º premi]
Web: www.clustergriferia.com

  • Categoria 4Emprenedors/es a la Xarxa (àmbit comarcal: Baix Llobregat)
1. Josep Rivero Armegol | Empresa: Denimwood [1º premi]
Descripció: per donar a conèixer el seu comerç, els productes que ofereixen a les seves botigues (en tenen dues a Sant Feliu de Llobregat), informar d'altres temes vinculats a la cultura o la moda, així com fer particip als propis clients, van obrir un blog.
Blog: http://denimwood.blogspot.com

2. Guillem Campreciós Salas | Empresa: Cactus Martorell [2º premi]
Descripció: és una growshop que disposen d’una tenda virtual, una pàgina web, blog, canal de youtube i usuaris de facebook.
Web: http://www.cactusmartorell.com

3. Ana Fernandez Hernandez | Empresa: Neutronic Systems
Descripció: empresa dedicada a la comercialització de productes d'electrònica, informàtica, jocs i consoles situada a Sant Feliu de Llobregat que ofereix tots els seus productes a través d'una tenda virtual.
Web: www.neutronic.es

4. Lídia Santiago Castedo | Empresa: Guia Turístic
Descripció: ofereix els seus serveis com a Guia Turístic de Catalunya a Angalterra i França, a través de la seva pàgina web, que va entrar en funcionament al desembre de 2009.
Web: www.lidiasantiago.com

5. Alfredo Baño Sanchez | Empresa: Yowis
Descripció: bar digital on s'intenta implicar el consumidor per tal d'aconseguir una alta participació als esdeveniments.
Web: www.yowis.es (en construcció)

6. Alicia Cañellas | Empresa: Acanelma
Descripció: a través de la seva pàgina web ofereix els seus serveis, centrats en la redacció de continguts (principalment continguts didàctics per formació online), així com en el disseny e-learning (disseny instruccional per a formació online).
Web: www.acanelma.es

7. Francesc Andreu Caba | Empresa: Bruch 1972
Descripció: blog adreçat a donar a conèixer les novetats al voltant de la premsa i els llibres que comercialitza aquesta llibreria.
Blog: http://bruch1972.blogspot.com

8. David Guàrdia i Mascó | Empresa: Sant Feliu de Llobregat Viu SCC
Descripció: creació d'un mitjà de comunicació digital local gestional per una cooperativa de consumidors. El model de gestió de l'empresa permet que siguin els propis lectors del mitjà de comunicació els propietaris de l'empresa i siguin aquests que, de forma democràtica, marquin els continguts, objectius i, en general, la línia estratègica del projecte i línia editorial de l'empresa.

Moltes gràcies a tots!


Més informació | Convocatòria, jurat, guanyadors i entrega de premis.