8/2/10

Col·laboració amb Creu Roja al Punt TIC del Palau Falguera


El passat 21 de desembre vam iniciar una col·laboració amb Creu Roja, concretament amb els usuaris del SAIER (Servei d'atenció a inmigrants estrangers i refugiats). D'aquesta manera, cada 15 dies, rebem als usuaris i educadors per realitzar accions formatives molt específiques amb l'objectiu de realitzar gestions i tràmits, recerca de feina, recerca de cursos de formació ocupacional, buscar allotjament, etc.

La sessió del dia 25 de gener van treballar com buscar cursos de formació ocupacional a webs com la de Barcelona Activa a on podem trobar cursos per àrees com Comerç, Hoteleria i Restauració o Serveis a les Persones.

Durant la sessió d'avui s'ha explicat com buscar a Internet empreses a on ens podria interessar treballar per a enviar el nostre currículum (autocandidatura).

A més del Punt TIC del Palau Falguera per a aprendre a utilitzar l'ordinador i conèixer recursos a Internet a Sant Feliu de Llobregat també hi ha un servei específic d'assessorament jurídic a persones immigrades. El podem trobar els dimecres de 9.30 a 14.00h i els dijous de 16.30h a 19.00h al Casal Can Ricart (C/ Rectoria, 4-6, Tel. 93 685 80 02).