El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/2/10

InfoONLINE 18, l'informatiu mensual

Via: Sant Feliu Innova

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.



En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:
  • El Club de Feina: espai situat a Can Maginàs, on donen assessorament per orientar la teva recerca d'ocupació, pots plantejar dubtes i tenir un assessorament personalitzat.. També disposen de punts de connexió a Internet perquè puguis consultar les ofertes de treball i de formació. A més ara tenen dues noves iniciatives de tallers d'ocupació com 'Apropa't al club de feina' i 'Connectat amb suport'.
  • La Jornada d'inclusió digital, amb tres ponències sobre l'escletxa digital, la gestió del ciberestrés i com influeixen les Noves Tecnologies en els tractaments rehabilitadors.
  • Resum de la 6º Edició del Reconeixement a les millors iniciatives de la Vall Baixa i com a cas d'èxit, on dues empreses de Sant Feliu de Llobregat van ser premiades: Buggying BCN i Peixe Software.
  • Entrevistem a l'empresa Peixe Software, on ens expliquen amb més detall en què consisteixen els seus productes per al control de presència remota dels treballadors.