El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/3/10

Taller d'Iniciació amb els usuaris del SAIER


Com ja us vam parlar fa pocs mesos des del passat mes de desembre el Punt TIC del Palau Falguera col·labora amb Creu Roja. Cada dilluns els usuaris del servei SAIER (Servei d'atenció a immigrants i estrangers refugiats) visiten el Punt TIC i treballen per aprendre informàtica d'una manera molt pràctica.

La funció del SAIER és acollir la població nouvinguda i atendre les seves necessitats específiques d'assessorament en els àmbits jurídic, laboral, lingüístic, etc. La realització de la tasca es realitza gràcies a un conveni de l'Ajuntament de Barcelona amb diferents entitats com ACSAR, CITE, AMIC, Creu Roja, el Col·legi d’Advocats i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Durant el mes de març, a més de la cessió de l'espai, el Punt TIC s'encarrega de realitzar una acció formativa específica per a aquest col·lectiu d'usuaris. Durant 4 sessions aprendrem a utilitzar les diferents opcions d'un cercador com Google (webs, imatges, mapes i traductor), aprendran a realitzar accions molt senzilles i útils com copiar i enganxar, també treballarem a fons el correu electrònic -especialment l'enviament de fitxers adjunts-, l'editor de text i proporcionarem recursos on-line perquè puguin aprofitar l'accés lliure per fer autoformació.