17/11/11

Les Compres On Line creixeran al Nadal!


Dia a dia son molts els usuaris que es pugen al carro del comerç electrònic per la seva comoditat, Segons un estudi les compres a través d'Internet al Nadal creixeran respecte l'any passat.

Molts usuaris optaran per fer les seves compres en botigues virtuals destinant un 13,3% en transaccions online així el negoci electrònic aconseguirà una mitjana de 83€ per família.

Abans de fer les teves compres et donem uns quants consells:
  • Coneix el lloc abans de comprar: Desconfia de les empreses que no tenen adreça física per contactar i només faciliten un número de telefon. Si apareix una adreça física tracta de verificar-la i truca al numero de telefon per assegurar-te que l'empresa es real.
  • Fes les teves compres en llocs segurs: Quan vagis a donar les teves dades personals i facis el pagament fixat si a la barra de adreçes apareix “https://”. La s final vol dir que la pagina es segura, un altra manera es mirar si hi surt un cadenat al peu de la pagina.
  • Compara tant com puguis: Busca i compara preus en tants llocs com puguis, Mira botigues populars, fòrums, llocs com Ebay i utilitza portals que t'ajudin a comparar com Ciao.
  • Guarda fotocopies de les transaccions: Al finalitzar el procés de compra apareix un resum de la transacció i posteriorment rebràs un Correu electrònic. Guarda tots els rebuts per si et fa falta reclamar en qualsevol moment.

Si vols aprendre a fer compres a través d'Internet apuntat als cursos de tràmits Online trucant al 93 666 6180.