El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/11/11

Les Compres On Line creixeran al Nadal!


Dia a dia son molts els usuaris que es pugen al carro del comerç electrònic per la seva comoditat, Segons un estudi les compres a través d'Internet al Nadal creixeran respecte l'any passat.

Molts usuaris optaran per fer les seves compres en botigues virtuals destinant un 13,3% en transaccions online així el negoci electrònic aconseguirà una mitjana de 83€ per família.

Abans de fer les teves compres et donem uns quants consells:
  • Coneix el lloc abans de comprar: Desconfia de les empreses que no tenen adreça física per contactar i només faciliten un número de telefon. Si apareix una adreça física tracta de verificar-la i truca al numero de telefon per assegurar-te que l'empresa es real.
  • Fes les teves compres en llocs segurs: Quan vagis a donar les teves dades personals i facis el pagament fixat si a la barra de adreçes apareix “https://”. La s final vol dir que la pagina es segura, un altra manera es mirar si hi surt un cadenat al peu de la pagina.
  • Compara tant com puguis: Busca i compara preus en tants llocs com puguis, Mira botigues populars, fòrums, llocs com Ebay i utilitza portals que t'ajudin a comparar com Ciao.
  • Guarda fotocopies de les transaccions: Al finalitzar el procés de compra apareix un resum de la transacció i posteriorment rebràs un Correu electrònic. Guarda tots els rebuts per si et fa falta reclamar en qualsevol moment.

Si vols aprendre a fer compres a través d'Internet apuntat als cursos de tràmits Online trucant al 93 666 6180.