22/11/11

Xerrada l'us de les xarxes socials:
infants i joves


Et preocupa la seguretat dels teus fills a Internet ? Estan tot el dia ficats a les xarxes socials i no pots controlar el que fan? Si estas preocupat per la seguretat dels teus fills menors d'edat i vols solucionar el problema estas de sort.

Entre l'any 2010 un 63,3% dels menors tenia compte de correu electrònic, mentre que el 51,5% participava en xarxes socials com a Facebook i serveis de missatgeria instantània com Messenger.

El proper Dimecres 30 de Novembre de 2011 a les 19:30 a L'Auditora del Palau Falguera es realitzara una xerrada sobre seguretat dels menors a Internet, organitzada per la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, EduCoLab i Jordi Batlle.

Les ponències aniran a càrrec de Mireia Usart i Alicia Cañellas creadores de l'empresa EduCoLab SCP i del consultor Jordi Batlle que ens explicaran consells i recomanacions d'interès en aquest tema.


Posteriorment, a la taula rodona, es debatrà de 20.2o a les 21.00 hores sobre les qüestions principals sobre la seguretat dels menors a Internet, participaran els ponents i el representants de l'AMPA de l'Escola Gaudí i l'AMPA Salvador Espriu i membres de la comunitat educativa de l'escola Mare de Déu de la Mercè.
Aquesta xerrada orientada especialment a mares, pares i educadors, pretén facilitar eines i recursos perquè els menors naveguin per Internet amb seguretat.Es lliurarà als assistents diversa documentació, entre ella materials de la campanya "A Internet posa-hi seny" del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) com aquest opuscle http://www.cesicat.cat/fitxers/publicacions/CESICAT-internetambseny-a4_ALTA_RESOLUCIO.pdf
L'assistència al acte es gratuïta i cal inscriure's previament a http://www.santfeliu.cat/seguretateninternet o bé presencialment al Punt Tic Palau Falguera.

A mes a mes si esteu entre les 100 primeres persones inscrites rebreu un lector de DNI electrònic!

No us ho rumieu mes i assistiu a aquesta jornada tant interessant!