El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/11/11

Turisme a les Xarxes Socials a Crear, Innovar i Emprendre

A Ràdio Sant Feliu, i gràcies a un suggeriment de la Sílvia Guillen, es porta a terme el programa quinzenal "Crear, innovar i emprendre" els divendres de 11.38 a 11.58 hores. És una secció que intentem impulsar des del projecte Sant Feliu On Line de la regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i des de la seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Sabies que el 82% dels usuaris d'Internet fan recerques habitualment al voltant del sector viatges?

Aquesta setmana us parlarem d'aquest sector amb una presència tant important a la xarxa, i per això hem preparat "Turisme i les Xarxes Socials".  Comptarem amb 2 convidats d'excepció:

Mila Nikolova és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques,  representant de Linqia a Espanya,  professional del marketing online  i que actualment està treballant la presència 2.0 d'empreses tant potents en el sector  com Sol Melià, EasyPromos i Hall St.

 L'Oriol Miralbell, és un expert de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb la qual està preparant el doctorat, i professor associat a la UAB en la Diplomatura de Turisme. És un dels experts més destacats sobre temes de xarxes socials i turisme que ha centrat la seva tesi sobre aquest qüestió.

Ambdós ens explicaran com han afectat les noves tecnologies i Internet als nostres hàbits a l’hora de viatjar.

Recordeu que ho podreu seguir en directe a Radio Sant Feliu al 105.3 FM i a la xarxa mitjançant http://www.santfeliu.cat/radio . Si no ens podeu seguir en directe, també tindreu l'audio disponible al nostre podcast: http://sfol.podomatic.com

Ara ja el podeu escoltar si no ho vau poder fer en directe: