3/11/11

Turisme a les Xarxes Socials a Crear, Innovar i Emprendre

A Ràdio Sant Feliu, i gràcies a un suggeriment de la Sílvia Guillen, es porta a terme el programa quinzenal "Crear, innovar i emprendre" els divendres de 11.38 a 11.58 hores. És una secció que intentem impulsar des del projecte Sant Feliu On Line de la regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i des de la seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Sabies que el 82% dels usuaris d'Internet fan recerques habitualment al voltant del sector viatges?

Aquesta setmana us parlarem d'aquest sector amb una presència tant important a la xarxa, i per això hem preparat "Turisme i les Xarxes Socials".  Comptarem amb 2 convidats d'excepció:

Mila Nikolova és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques,  representant de Linqia a Espanya,  professional del marketing online  i que actualment està treballant la presència 2.0 d'empreses tant potents en el sector  com Sol Melià, EasyPromos i Hall St.

 L'Oriol Miralbell, és un expert de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb la qual està preparant el doctorat, i professor associat a la UAB en la Diplomatura de Turisme. És un dels experts més destacats sobre temes de xarxes socials i turisme que ha centrat la seva tesi sobre aquest qüestió.

Ambdós ens explicaran com han afectat les noves tecnologies i Internet als nostres hàbits a l’hora de viatjar.

Recordeu que ho podreu seguir en directe a Radio Sant Feliu al 105.3 FM i a la xarxa mitjançant http://www.santfeliu.cat/radio . Si no ens podeu seguir en directe, també tindreu l'audio disponible al nostre podcast: http://sfol.podomatic.com

Ara ja el podeu escoltar si no ho vau poder fer en directe: