El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/9/09

Cursos on line gratuïts


Cada dia tenim menys excuses per no estudiar. Internet ofereix moltes possibilitats per aprendre sense que això ens suposi cap despesa. Únicament haurem d'estar motivats per iniciar-nos en aquesta nova metodologia que sovint exigeix una alta motivació i autodisciplina així com una certa constància per garantir un bon aprenentatge.

Aulaclic és una de les pàgines que ens ofereix la possibilitat d'estudiar on line sense cap cost. Està especialitzada en informàtica i conté una amplia oferta de cursos. Des del Punt TIC del Palau Falguera sempre la recomanem als alumnes que finalitzen la formació inicial com a una bona estretègia per continuar el seu itinerari formatiu.

*Imatge obtenida de la web d'Aulaclic

AulaFácil és una altra pàgina amb nombrosos recursos didàctics però especialitzada en matèries diverses com per exemple: dibuix, nutrició, economia... i moltes més disciplines que pots consultar tu mateix. Mailxmail també és una web amb nombrosos cursos i recursos, com per exemple, comptabilitat, salut i maquillatge...

Però si a nosaltres el que ens agrada és incrementar les nostres habilitats i coneixements lingüístics tenim cursos de anglès, francès, alemany i també de xinès i àrab. Però si el que vols es iniciar-te o perfeccionar el català Parla.cat t'ofereix la possibilitat de fer cursos.


No oblidis que el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) estan oferint des del mes de juny passat una amplia oferta de cursos a distància de reciclatge professional. Utilitza el seu cercador per saber que s'ofereix en aquest moment.

1 comentari:

Peonia ha dit...

I per qui vulgui aprendre l'italià hi ha aquest portal:

www.enitaliano.com

Salutacions