El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/3/10

Un món de roses a Sant Feliu


Les entitats de la ciutat tenen molt clar que l'ús de les TIC són aliades dels seus objectius, i que les eines com els blocs poden fer que el seu treball es conegui arreu sense necessitat de grans inversions econòmiques.


L'associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat ha creat dins del seu web una nova secció anomenada Un món de roses. Encara més que un món, ens atrevim a dir que és una galàxia on tracten tot de temes relacionats amb el món de la rosa: fotografia, art floral, artesania, Ikebana, poesia..., i molts més.


Cada tema té una bitàcola pròpia, on l'equip de col·laboradors de l'entitat publica els continguts de manera autònoma, sense necessitat d'enviar tots els seus escrits i fotografies a una sola persona. D'aquesta manera, la producció de continguts és molt més àgil.



Per suposat, tots els blocs admeten comentaris, així que la interacció amb els visitants està garantida. Conversa al voltant de la rosa!


Com s'ho fan? Amb l'eina de publicació Wordpress.com, que els permet crear tants blocs com vulguin i personalitzar-los al seu gust.

Ja podeu passar al món de les roses, sereu benvinguts/des. De moment no s'han inventat els webs aromàtics, però quan arribi el dia de ben segur que aquest serà un d'ells!