El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/3/10

InfoONLINE 19, l'informatiu mensual

Via: Sant Feliu Innova

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.


En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:
  • Lliurement dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital, uns premis que distingueixen les iniciatives en foment de les TIC desenvolupades per emprenedors, empreses i creadors de continguts digitals dins de l'àmbit local (tots els premiats en aquest post anterior).
  • Sara Arjona: enginyera informàtica, parlar sobre l'Espai de formació a la Xarxa (EVA), l'entorn virtual d'aprenentatge de Sant Feliu de Llobregat. Està realitzat amb Moodle, una plataforma que permet crear entorns virtuals d'ensenyament i és un entorn molt utilitzat arreu del món, traduït a moltes llengües, de codi obert, intuïtiu (tan per alumnes com professors), estàndard i gratuït.
  • El projecte d'alfabetització digital Sant Feliu On Line està fent un especial ènfasi en l'impuls d'accions de màrqueting interactiu 2.0, algunes de les eines que utilitzen per potenciar la comunicació entre els usuaris són: el blog del projecte, un grup a linkedIn anomenat Xarxa Social d'Innovació, canal de Twitter, repositori d'imatges a Picassa i Flickr, fanpage a Facebook, canal de Youtube, etc
  • El centre de dia de salut mental Pins d'or té un blog gestat al Punt TIc que ha acabat sent un pilar important en les activitats del centre. En Xavier Reig, director del centre, ho explica.