El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/4/10

Cessió de 24 ordinadors a entitats

16 entitats santfeliuenques han recollit aquest dijous 22 d'abril, un total de 24 ordinadors cedits per l'Ajuntament. Es tracta d'ordinadors reciclats que han estat utilitzats prèviament pel personal de l'Ajuntament però es troben en perfecte estat. L'acte de lliurament ha estat presidit pel regidor de Noves Tecnologies, Jaume Mañosas. Aquest projecte de cessió d'equips té un doble objectiu, per una banda modernitzar les entitats i per altra alfabetitzar digitalment les persones a través del teixit associactiu.

Les entitats receptores són entitats amb projectes de creació d'aules i punts TIC, així com entitats que volen usar l'ordinador en les seves tasques de gestió. En aquesta ocasió les entitats han estat: Centre de Dia Pins d'Or, Dones de Mas Lluí, Club Bàsquet Santfeliuenc, Amics de la natura, Cor de l'Ateneu Santfeliuenc, AMPA Escola Salvador Espriu, Sant Feliu Centre, ADF, Agrupació Excursionista Sant Llorenç, Casal de Gent Gran Roses, AMPA Escola Josep Monmany, Casal de Gent Gran Falguera, Associació de Veïns Mas Lluí, Hermandad Nuestra Señora de la Salud i Esplai Sant Feliu, Llar de Jubilats Roses.

Algunes d'aquestes entitats és la primera vegada que reben un ordinador d'aquestes característiques, altres són entitats que ja havien rebut un equip anteriorment, però que, donat el temps d'ús d'aquest, actualment ja els ha quedat obsolet.