El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/4/10

Subvencions TIC 2010 per entitats


Com potser ja sabreu, l'Ajuntament va aprovar en el ple del mes de març les bases per a la concessió de subvencions municipals per l'any 2010. Entre elles hi ha les bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions en matèria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies.

Què es subvenciona?

Projectes d'alfabetització, dinamització i difusió digital i de les Tecnologies de la Informació i la comunicació (TIC).

Qui pot optar a subvenció?

Entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes amb una antiguitat mínima d'un any, i que hagin realitzat alguna activitat a la ciutat durant l'any anterior a la sol·licitud de subvenció.

Què es preten?

Fomentar el compromís de les entitats de la ciutat amb la difusió de les TIC, valorant especialment l'ús i la formació d'aplicacions que funcionin mitjançant programari lliure i en català.

I com ho ho de fer?

Les entitats poden lliurar la seva sol·licitud de manera presencial ( a l'OAC) o telemàticament (a la Seu electrònica de l'Ajuntament). Trobareu més informació i els enllaços de descàrrega dels models documentals necessaris en aquest enllaç.

Bé, sembla que m'ha quedat clar. He de tenir alguna cosa més en compte?

Sí, bàsicament 2 coses:

  • El període de recepció de sol·licituds finalitza el 27 d'abril.

  • Si la tramitació es porta a terme de manera telemàtica haureu de disposar d'un dispositiu de signatura electrònica, com l'IdCat o el DNI-e.