El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/4/10

Decideix el futur de la teva ciutat des del Punt TIC Falguera


"Hi ha algú a Sant Feliu que no hagi sentit parlar del soterrament?"

Si plantegéssim aquesta pregunta en una sala plena de santfeliuencs/ques, obtindríem el silenci per resposta. Potser alguna rialleta o algun xiuxiueig de sorpresa. Qui no ha sentit parlar del soterrament de les vies del tren?

Tot i que n'hem sentit parlar, potser cap de nosaltres es pot fer una imatge mental de com quedarà definitivament tot l'espai que s'alliberarà. Ho heu provat? És difícil, oi?


Potser us ha arribat a casa una informació en format paper enviada per l'Ajuntament on es convida la ciutadania a opinar sobre la nova centralitat de la ciutat. Al web www.santfeliu.cat/2015 podeu omplir de manera telemàtica l'enquesta, dient la vostra sobre com voleu que quedi el centre de la ciutat.

Dins del qüestionari podreu opinar sobre diversos aspectes: usos de l'espai, mobiliari urbà, vegetació, mobilitat... És una ocasió perfecta per decidir el futur de la nostra ciutat!

Si voleu omplir l'enquesta, però no sabeu com fer-ho o no teniu un ordinador connectat a Internet, podeu passar pel Punt TIC del Palau Falguera (C/Falguera, 6) dins l'horari d'accés lliure, i us ajudarem.