El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/7/10

InfoONLINE 23, l'informatiu mensual

Via: Sant Feliu Innova

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.


En aquest últim InfoONLINE podràs saber més coses sobre:
  • Cloenda Casa d'oficis 2009-2010: en aquesta 2º edició de la casa d'oficis 16 alumnes (repartits entre dinamitzadors digitals i microinformàtics) han estat un any adquirint coneixements i experiències que els ajudaran en les seves tasques futures. En aquest acte de cloenda van presentar els treballs realitzats durant al curs mitjançant un vídeo elaborat pels propis alumnes.
  • Resum de la jornada Els governs locals davant del repte 2.0, l'objectiu de la qual era debatre sobre els nous escenaris que la irrupció de la web 2.0 suposa a les administracions locals. Els seguiment de la jornada es va poder fer a través de la xarxa mitjançant streaming o via Twitter.
  • Primer Lib dub de Sant Feliu: els Lib dub són una de les últimes modes que s'ha estès per Internet, es roda un videoclip en play-back i en una sola presa on els protagonistes són un grup de gent d'una mateixa universitat, empresa o entitat. A Sant Feliu s'ha fet un sobre l'obra de teatre musical "Mil anys en 10 dits" de la companyia Enric Borràs.
  • Cas d'èxit d'empresa TIC: FIT95 és empresa que aplica la tecnologia en els processos i operacions de negoci. Si vols consultar més informació pots veure aquest post anterior que vem fer parlant d'ells.