El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/7/10

Setze nous especialistes TIC per a Sant Feliu

El repte de l'Ajuntament per a convertir Sant Feliu en una ciutat digital puntera, s’ha vist reforçat amb el nou projecte 2010 de Dinamització de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que incorpora nous especialistes que impulsaran l’entrada i l’expansió de l’ús de les TIC a la ciutat. Aquest projecte, ubicat dintre del Pla d'Ocupació Extraordinari, significa setze nous contractes, una petita batalla guanyada al flagell de l’atur i un món de noves possibilitats i d’il·lusions laborals que tenen nom.
"Sóc jove, és un bon treball i representa un prestigi el poder treballar per l'Ajuntament" comenta Carles, de 20 anys, futur estudiant de criminologia i ara, nou coordinador a l’àrea d'atenció al ciutadà i suport en la tramitació. Per a la Mª Jesús, 40 anys, la seva motivació està basada en el reciclatge laboral desprès de patir atur durant més de dos anys: "Aquest contracte em permetrà incorporar-me de nou al mercat i re-orientar les meves perspectives laborals" ens explica aquesta llicenciada en Filologia Hispànica i ex-redactora d'enciclopèdia durant sis anys. Especialitzada en maquetació de webs i llenguatge HTML, Ruth de 25 anys destaca el valor de "treballar en el que m'agrada, en un bon ambient i amb flexibilitat a l'hora d'organitzar el meu treball". Durant vuit anys, Manuel, 43 anys, ha sigut responsable de logística de Jazztel a Catalunya. Considera que "les noves tecnologies representen una via no tan saturada com la resta de sectors" i veu aquest contracte com una forma "de poder subsistir i pagar l'hipoteca". Per la seva part, Montse, oficial de primera durant 19 anys en el món tèxtil, viu aquesta oportunitat com "un repte personal" que li permetrà fer el canvi a un nou ofici dirigit a la gent gran. Desprès de molt temps a l'atur, Antonio, 41 anys, especialista en xarxes corporatives d’empreses considera com “aquest contracte estaria molt bé si tingués continuïtat” i recalca que “la motivació seria major”. "
Independentment de les edats, de les formacions i de les diferents experiències laborals, tots tenen un mateix desig: treballar de forma estable. Però com apunta Mª Jesús: "Només seran sis mesos, és una pena que no sigui un feina estable".

1 comentari:

Lidia ha dit...

La veritat que es una molt bona oportunitat,apart de treballar,per alguns aprenen un nou ofici que t'obre mes portes ja que el mon de les tecnologies sempre esta en funcionament.

La llàstima com apunta Mª Jesus que durí nomes sis mesos, però tenim que ser positius i no pensar en el temps simplement aprofitar d'aquesta nova oportunitat que ens han donat i aprendre el màxim possible.