El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/9/10

EINES COL·LABORATIVES AL PLA OCUPACIONAL


Un bon exemple d'ús d'eines col·laboratives on line el trobem al Pla Ocupacional de Dinamitzadors que s'està portant a terme aquest any a Sant Feliu. El grup d'especialistes ha de fer moltes tasques conjuntament i no sempre es troben tots al mateix lloc i al mateix temps. Per aquest motiu fan servir eines que trenquin aquestes barreres i els permetin estar coordinats en tot moment.
Un bon exemple és el ventall de possibilitats que ofereixen les eines de google:

Exemple 1: Elaboració d'una fitxa de continguts per part d'un dels dinamitzadors, però que sigui consultable per l'equip de coordinadors per fer modificacions, ampliar-la, etc. O be que aquesta fitxa s'hagi de fer entre dues persones que no es troben al mateix lloc.
Doncs fem servir Google Docs, una eina que permet fer, editar i guardar documents a internet, deslocalitzant-los. Quan hem de fer alguna operació sobre l'arxiu, només cal internet i unes claus d'accés.

Exemple 2: L'equip ha d'estar informat en tot moment d'actes, events, convocatòries...algunes per tots i d'altres per una part dels dinamitzadors.
En aquest cas, farem servir una eina que es diu Calendar i que permet crear un calendari (o més), compartir-los, seleccionar-los, etc



Totes aquestes eines suposen un important estalvi en desplaçament i temps per a les persones

1 comentari:

Lidia ha dit...

La veritat que totes les eines de google son una meravella, et facilita la feina.

Sense google les tecnologies no serien el mateix.