El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/9/10

Entitats i Associacions: atents, que han tornat els Premis!

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal Ciutats Digitals, convoca els Premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010 per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit econòmic envers les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina d'innovació, cooperació, oportunitats de negoci, participació activa, i de generació i difusió de continguts digitals a la xarxa.


És a dir, que ja estan aquí els Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010, i una de les categories premia l'"Ús d'eines 2.0 en l'àmbit associatiu".


És la vostra una entitat santfeliuenca que utilitza aquestes eines de manera eficient? Ha millorat la seva comunicació interna i externa gràcies a eines com els blocs, microblocs o xarxes socials? Estalvia hores i hores de treball amb l'adopció d'eines de treball col·laboratiu? Doncs llavors opteu a un dels 2 premis amb les quals està dotada aquesta categoria:
  • 1r Premi: 700€
  • 2n Premi: 300€
Només heu de llegir-vos les bases del certamen, presentar la vostra candidatura mitjançant aquest formulari abans del 23 de setembre de 2010, i comprovar a partir del 27 de setembre en aquest bloc que esteu a la llista d'admesos a concurs. També es publicarà la llista al bloc de Sant Feliu Innova i a www.santfeliu.cat/online/premis.

A partir del 4 d'octubre es farà pública la relació de guardonats en els llocs web esmentats i, si resulta que heu estat premiats, l'organització es posarà en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la resolució i convocar-vos a l'acte de lliurament de premis.

A banda de la categoria d'entitats, es premien les millors iniciatives en aquests àmbits:
  • Emprenedors a la Xarxa (Baix Llobregat)
  • Projecte innovador basat en l'ús eficient de les TIC (Baix Llobregat)
  • Millor projecte de venda per Internet (Baix Llobregat)
  • Millor projecte d'introducció de les TIC a l'àmbit educatiu (Sant Feliu)
Ens veiem al lliurament de premis. Molta sort!