1/2/11

Cinefòrum al voltant de les xarxes socials

El proper divendres 4 de Febrer a les 18:30h tindrà lloc al Cinebaix el proper cinefòrum emmarcat en el món de les noves tecnologies. La pel•lícula que es projectarà i comentarà és The Social Network.

Tan els preparatius com el suport tècnic del cinefòrum estaran dinamitzats per els alumnes-treballadors de la Casa d’oficis Ciutat Digital III.

La pel•lícula que es dirigida per David Fincher, narra l’historia dels fundadors de Facebook, dos joves que durant l’any 2003 van desenvolupar a la facultat de Harvard aquest projecte. El film esta basat en el llibre "The Accidental Billionares" de Ben Mezrich guardonat amb quatre Globus d’Or a la present edició.

Cal dir que desprès de la projecció de la pel•lícula i com a convidats a la tertúlia sobre les xarxes socials participaran: Josep Rivera"Facebook: avantatges i limits d'una empresa líder en el sector" , Alicia Cañellas "Usos educatius de les xarxes socials i tendències de futur" i Maria Ripoll, "Impacte social de les xarxes ( propietat intel·lectual, continguts culturals, conflicte entre el món real i virtual...)" tres persones molt implicades en el món de les Tic i l’anomena’t moviment Web 2.0.

Cinefòrum “La Red Social”
4 de Febrer de 2011, 18:30 h
Cinebaix (c/Joan Batllori, 21)
Preu: 6 €
Confirmar assistència: Facebook

Segueix-lo: Twitter