El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/2/11

Comissió Europea

La Comissió Europea en el marc de l'informe «EUKidsOnline» indiquen que un 84 % dels programes informàtics provats permeten als pares bloquejar l'accés a determinats llocs d'Internet, són menys eficaces a l'hora de filtrar els continguts de l'anomenada web 2.0, tals com les xarxes socials. A més, només uns pocs productes del mercat són capaços de filtrar els continguts d'Internet als quals es pot accedir a través dels telèfons mòbils o les consoles de jocs, en un moment en què un de cada quatre de nens europeus accedeix a Internet per aquestes vies.

L'enquesta indica que aproximadament una quarta part dels pares bloqueja o filtra els llocs d'Internet (28 %) i/o segueix la pista dels llocs visitats pels seus nens (24 %).

El 70 % dels pares enquestats ha declarat que parlen amb els seus nens sobre el que aquests fan en Internet. El 58 % dels pares declara que es manté prop dels seus fills quan aquests usen Internet. Gairebé la meitat dels pares també pren la iniciativa d'explicar com comportar-se amb els altres en Internet (56 %) i de parlar de les coses que podrien incomodar als nens (52 %).