El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/12/11

Com fer Internet més segura pels nostres nens

Bon dia! Primer de tot volíem agrair-vos l'assistència i l'interès a tots els que ens vau acompanyar ahir al vespre a la xerrada!! 

Al fil de les vostres inquietuds, avui us volem aconsellar aquesta aplicació gratuïta que ens permetrà filtrar webs, jocs i videos per a nens de 2 a 8 anys sense que tinguin la possibilitat de sortir d'aquests continguts. Es diu Kidbox. Està disponible en castellà i de moment només és compatible amb Windows.

Kidbox permetrà als nostres nens disfrutar de les pàgines, videos i jocs més populars, dins de milers de llocs especialment seleccionats per a cada nen, que es van actualitzant amb noves suggerencies personalitzades segons l'usuari.


La interface està personalitzada segons l'edat del nen i es totalment visual i permetrà als nostres nens la llibertat de navegar per Internet de manera segura i als pares conéixer millor el seu fill, perquè reben informes d'activitat setmanal que els permet conéixer més i millor els interessos i l'evolució del seu fill, així com també els permet definir temps límit d'ús, en quins horaris, etc.
Aquí us deixem un breu video on us expliquen una mica més les possibilitats que ens obre aquesta aplicació: