El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/1/12

Entrega de diplomes curs tràmits



Com ja sabeu mitjançant els nostres espais digitals, durant els mesos de Setembre al Desembre s’han estat realitzant a la Torre del Roser cursos de tràmits On Line.

Aquests cursos tenien una durada de 4 sessions de dues hores on es tractaven diferents termes: Tràmits des de diferents llocs webs ( Ajuntament, Diputació, Generalitat i Estat), Coneixement dels certificats digitals Idcat, Dnie i signatura electrònica.

Després de 4 mesos intensos de formació en tramitació electrònica es hora de reconèixer la feina i l’esforç per part dels alumnes.

El proper Dijous 2 de Febrer per la tarda a la Torre del Roser tindrà lloc l’entrega diplomes als 85 alumnes que van participar durant al curs, un acte on assistirà el Regidor de noves tecnologies Manel Carrion que s’encarregarà de fer entrega personalment dels certificats, a mes a mes s’entregarà a cada participant un lector de DNI.

Recordeu una noticia on es parlava de la nostra col•laboració amb Cat Cert?
http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=246&newid=14419

L’ajuntament col•labora progressivament amb L’agencia catalana de certificació Cat Cert en la realització de diferents accions com per exemple la realització de diversos vídeotutorials que podeu trobar al canal de vídeos idcat.