El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/1/12

Kfé Innovación d'Emprenedoria a Sant Feliu de Llobregat #kfe05 #SFL01

El proper divendres 27 de gener, de 19 a 21 hores, tindrà lloc una nova convocatòria del Kfé Innovación i Sant Feliu de Llobregat serà seu d'una de les diverses trobades que és faran a Catalunya, Espanya i el món. 


 
En el cas de Sant Feliu de Llobregat, el tema serà l'emprenedoria i la innovació a nivell local.

Algunes de les qüestions que es debatran són: Què es pot fer des de la ciutat per fer-la més dinàmica i fomentar l’emprenedoria? És la recepta per sortir de la crisi la promoció del territori, la innovació i el desenvolupament empresarial? Quins clústers tenim, i podríem tenir, a Sant Feliu? S’ha de potenciar la col·laboració público-privada? Com podem valorar més la creativitat i donar suport als que tenen talent per innovar? Serà clau el foment de la iniciativa emprenedora en el sistema educatiu? Han de visitar més els empresaris les nostres escoles? Costa ser emprenedor i empresari al nostre país? Es necessita més proactivitat per impulsar la economia local a la nova economia del coneixement? Una emprenedora corporativa és una emprenedora? La innovació social és innovació?

Però què és Kfé Innovación?

Kfé Innovación és un format de trobada en el qual unes 20 persones es reuneixen presencialment al voltant d'un cafè per parlar de temes relacionat amb la innovació. De fet Yorokobu ha definit Kfé Innovación com a "tertulias de toda la vida interconectadas por Twitter".

A la darrera convocatòria es van “reunir” a Internet 48 seus de forma simultània per parlar d'un tema comú.

Com funciona Kfé Innovación?

L'objectiu del temps de la sessió serà arribar a un consens entre les persones assistents, on s'aconsegueixi una proposta d'acció relacionada amb l'emprenedoria en el cas de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta proposta d'acció, concretada en un llistat de propostes derivades del debat, es llançarà a la resta de seus. Les converses a la Xarxa, així, es barregen via xarxes socials entre tots / es els / les participants de les diferents seus. Amb tota la informació recollida es crearà un llibre electrònic gratuït amb tants capítols com seus existeixin, escrits per els coordinadors de cada seu. En ell es recolliran totes les experiències, debats, iniciatives, reflexions…

La trobada presencial de Sant Feliu es farà a la sala social del Complex Municipal de Piscines http://www.elcomplex.cat/ que disposa de WiFi. El hashtag, o etiqueta, general de la convocatòria de Kfé Innovació a Twitter és #kfe05 i el particular de l'esdeveniment a Sant Feliu és #SFL01

La participació presencial és estrictament per inscripció en aquest enllaç: http://bit.ly/wmrbZW  També es pot participar online, i amb contacte simultani, a través de Twitter.

Esperem comptar amb la participació a la Xarxa de molts santfeliuencs en aquesta iniciativa lliure i oberta amb una nova metodologia de debat que s’organitza per primera vegada a la ciutat.

Recordeu també que podeu ampliar informació sobre Kfé Innovación a Facebook  i del seu lloc web .
En aquesta entrevista Marga Ojeda també ens explica la filosofia de Kfé Innovación.


Ah! I si tot això de Twitter, hashtag, retweets, timelines i tota aquesta jerga twittera... us sona a xinès podeu aprendre sobre xarxes socials i Internet fent alguns dels tallers d'alfabetització i inclusió digital del Punt TIC del Palau Falguera que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. 

La Montse, la nostra dinamitzadora digital del telecentre del Palau Falguera també us ho pot explicar a les hores de consulta i accés lliure, que són tots els matins de 12 a 13.30 hores i a les tardes de dilluns a dijous de 17 a 18 hores.
Ja sabeu que l'objectiu de les actuacions del Punt TIC del Palau Falguera és sempre l’aprenentatge i la difusió de les noves tecnologies entre la població de Sant Feliu, acostant-la al món digital i Internet en els àmbits de la formació i el treball.