El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/1/12

Noves Tablets per el 2012


Els principals fabricants proposen noves tablets que competeixen amb l'iPad en prestacions de hadware.


Després de la irrupció de la tableta d'Apple, les principals empreses de la indústria es van llençar al desenvolupament de prototips amb èxit desigual. Malgrat això, els nous models són cada vegada més eficients i s'apropen a la referència del mercat. També afecten a les vendes d'altres dispositius, com els anomenats ultraportátils i els ordinadors portàtils de baixa gamma, com els "netbooks".


Per al primer semestre de l'any, alguns analistes apunten a la sortida de nous models de les tablets més populars, com són el propi iPad d'Apple i la Galaxy Tab de Samsung. En l'actualitat es poden trobar en el mercat, novetats que rivalitzen amb els actuals models d'aquestes tablets, i fins i tot, en qüestió de maquinari, algunes les superen amb escreix.

Asus Eee Pad Transformer Prevalgui
és una de les tablets de segona generació del fabricador coreà Asus, basada en el sistema operatiu Android 3.2. Compta amb un processador Nvidia Tegra 3 de quatre nuclis, una memòria RAM d'un gigaoctet, una pantalla *IPS+ de 10.1 polzades, amb una resolució d'1.280 x 800 píxels, i una durada de bateria de dotze hores, que pot augmentar-se fins a les divuit si s'utilitza juntament amb un teclat que es ven de forma independent com a accessori. navegador GPS, un port multimèdia miniHDMI i dues càmeres de fotos. La càmera posterior té una resolució de vuit megapíxeles, amb capacitat per gravar vídeo en alta definició a 1.080p. Quant a les seves dimensions, té un grossor de 8,3 mil·límetres i un pes de 586 grams. Aquest model sortirà a la venda en 2012 amb un disc dur de 32 o 64 gigaoctets i amb connectivitat wifi.
Sony ha presentat fa uns mesos dos models de tablets. Sony Tablet S i Tablet P al
mercat espanyol. Tots dos models vénen amb la versió 3.2 de Android. Una de les seves principals diferències radica en les pantalles, mentre que el model Tablet S compta amb una pantalla TFT de 9,4 polzades, amb una resolució d'1.280 x 800 píxels, el model Sony Tablet P disposa d'una doble pantalla de 5,5 polzades cadascuna i una resolució d'1.024 x 480 píxels. Compten amb un processador Nvidia Tegra 2, velocitat de processador 1Ghz i una memòria RAM d'un gigaoctet. El model Tablet S disposa de tres versions de disc dur de 16, 32 i 32 gigaoctets, també amb connexió 3G. El model Tablet P té connexió 3G i wifi.
Motorola ha presentat a Regne Unit la segona versió de la seva tableta Xoom. Aquest nou model és un 10% més lleuger i un 33% mes prim que l'anterior, a més d'incloure avanços en la pantalla i un millor processador. Xoom amb sistema operatiu Android en la seva versió 3.2, disposa de dos models: el Motorola Xoom 2 i el Xoom 2 Mitjana Edition. Tots dos tenen pantalles IPS amb tecnologia "Gorilla Glass" de protecció, però difereixen en la grandària: 10.1 i 8.2 polzades, respectivament. Tots dos tenen 16 gigaoctets de disc dur i connexió wifi.