El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/1/13

Aconsegueix ara el llibre "Innovar en l'era del coneixement"

Avui us volem recomanar un fantàstic llibre, que ara podeu aconseguir de forma gratuïta. Ens trobem en una era on el coneixement constitueix el recurs més important per a les organitzacions, i en aquest context la capacitat per innovar esdevé un element clau per aprofitar al màxim aquest important recurs.
Juan Vicente García Manjon, docent en temes d'innovació i negocis, ha elaborat un llibre titulat "Innovar en l'era del Coneixement: Claus per construir una organització innovadora", i fa poc va publicar al seu bloc una versió digital gratuïta del llibre.

És un llibre molt complet que comença amb les generalitats sobre l'era del coneixement i alguns conceptes bàsics sobre innovació, però a poc a poc ens anem endinsant en aquest important tema per les organitzacions actuals.


A continuació pots llegir en línia aquest llibre sobre innovació:

Libro gratis innovación
També pots comprar a bibloworld una versió física (Enquadernació Rústica) del llibre. Esperem que el gaudiu i que feu arribar els vostres comentaris directament al bloc.
De la mateixa manera, si us ha agradat aquesta iniciativa, podeu recolzar seguint a l'autor al seu bloc, al  Twitter @ jvmanjon oa través de qualsevol dels altres mitjans que apareixen en contacte.

Font: www.negociosyemprendimiento.org i  www.jvmanjon.com